Aylin Sezer zingt…….

Aylin SezerNieuwsbrief Zomer 2022
Beste lezer,
Ik verheug me zeer op de komende periode. Er zijn zeer verschillende optredens/concerten op komst en voor ieder wat wils : van Turkse liederen naar een pas gecomponeerde opera, van een gezellig klassiek openlucht muziekfestival (Wonderfeel), naar het walhalla van de muziek: het Concertgebouw. Noteer de data snel in je agenda en geniet met me mee. Alles dat onderstreept is, is een link die je naar de website van de voorstelling brengt waar je meer informatie over tickets e.d. kan vinden. je bent ook altijd welkom om op mijn website te kijken: www.aylinsezer.com Je kan me ook volgen op Facebook en instagram. Zie de icoontjes onderaan deze e-mail om connectie te maken.

Hartelijke groet en hopelijk tot ziens bij een van de concerten.

AylinStadsopera Trijn
Een Utrechtse opera over verzetsheldin Trijn van Leemput
Gecomponeerd door Bob Zimmerman, rol: Maria, hartsvriendin van Trijn
“Drie avonden en een middag lang speelt Trijn: een grootse Nederlandstalige stadsopera over het leven van de legendarische Trijn van Leemput. De Utrechtse verzetsheldin verzamelde een grote groep vrouwen die kasteel Vredeborgh sloopten: een hoogtepunt in de Tachtigjarige Oorlog. Stadsopera Trijn is te zien op de precieze plek waar het zich allemaal heeft afgespeeld: de stadsburcht Vredeborch, daar waar nu TivoliVredenburg staat.”
-Zondag, 12 juni, TivoliVredenburg, TRY-OUT
-Zaterdag, 18 juni Tivoli Vredenburg, Première
-Zondag, 19 juni, matinée en avondvoorstelling, Tivoli Vredenburg
klik op deze link voor meer info en kaartjes
16 juli 2022
Wonderfeel, 14:00 Het Veld

Opera aria’s met Ed Spanjaard aan de piano
Wonderfeel is een driedaags festival voor klassieke muziek in het prachtige natuurgebied Schaep en Burgh. De vijfde editie, op 16, 17 en 18 juli kunnen bezoekers op het gras, in de zon genieten van musici van wereldklasse op zeven verschillende podia. Deze liggen verspreid in het natuurgebied en je loopt als op een popfestival van artiest naar artiest. Wonderfeel is een festival voor alle leeftijden, alle smaken en daagt je uit om klassieke muziek (nog meer) te ontdekken. Er zijn rollende keukens met uiteenlopende verse gerechten. Daarnaast vind je er muziekdocu’s, verhalen, natuurwandelingen, poëzie, dans en diverse kinderactiviteiten.
klik op deze link voor meer info en tickets


28 augustus 2022 Caprera Openluchttheater (klik op deze link voor info en kaartjes)

29 augustus 2022
Concertgebouw Amsterdam (klik op deze link voor info en kaartjes)
“Het Nederlands Kamerorkest brengt hoogtepunten uit de vocale werken van Mozart. De Ierse dirigent Peter Whelan leidt het Toonkunstkoor Amsterdam en een kwartet topsolisten, Aylin Sezer, Olivia Vermeulen, Peter Gijsbertsen, Raoul Steffani”


Aanbevolen nieuwsberichten