3 JUBILARISSEN CRM in 2020.

Dit jaar werden 3 CRM-leden in het zonnetje gezet, helaas zonder receptie en toespraken.

Op 2 maart 1960 werd Peter Willemse als lid geinstalleerd en staat dus nu 60 jaar op de planken. Ook Klaas Baartse kwam op 13 september 1960 op het koor en beide heren zijn nu 60 jaar lid van CRM. Een super lange tijd en beiden kunnen putten uit veel optredens en hebben ook diverse dirigenten meegemaakt.

Het Bestuur heeft besloten Peter en Klaas tot lid van Verdienste te benoemen, zij blijven nu voor hun leven lang lid van CRM.

Bestuursleden gingen met oorkonde, bloemen en kunstwerk naar de heren en de Jubilarissen ,met hun ega, werden echt verrast door de geste van het Bestuur.

Ook ging de Voorzitter Huub van der Meer en Penningmeester Gert Jan Boekensteyn naar Nico Houtman. Sinds 16 december 1970 is Nico met plezier lid van het CRM. Nico zijn vrouw mocht het speldje opspelden dat hoort bij een 50 jarig lidmaatschap. Hierbij werd ook een kunstwerk – muzieksleutel- uitgereikt door de voorzitter.

Aanbevolen nieuwsberichten