Ger van Vliet , schrik en grote zorg….

Ger schreef ons: Om maar met de deur in huis te vallen; ik heb twee weken geleden de diagnose prostaatkanker te horen gekregen. Dat komt binnen. De afgelopen twee weken
Lees verder

Peter Wagemans, grote zorgen….

Bericht van Cees Strijbis: Vanochtend ben ik door mevrouw Wagemans gebeld, die mij mededeelde dat het heel slecht gaat met haar man Peter Wagemans. (ten. II). Peter lag in het
Lees verder

Zorgen…..

Marijn van Gool gaat voor verder onderzoek …… Hierbij wil ik U meedelen dat ik op 25 mei a.s. middels een katheterisatie van het hart een onderzoek moet ondergaan, waarvan
Lees verder

Peter Wagemans in verpleegtehuis…….

Peter die getroffen is door een hersenbloeding wordt nu ongeveer 2 maanden verzorgd in Verpleegtehuis Vrederust-West, Schuttersdreef 125-127, 2542 XA Den Haag. Het liefst zou Peter in september weer onder
Lees verder

Zorgen om Peter Wagemans……

Helaas is Peter getroffen door een hersenbloeding en is nu rechts verlamd. Binnenkort zal hij overgebracht worden naar Verpleegtehuis Leijenburg, waar aan revalidatie gewerkt zal worden. Wij wensen Peter en
Lees verder

Henk Mulder schrijft……..

Afgelopen maandag geopereerd , alles is goed gegaan. Tumor is met succes verwijderd. Vanmorgen terug geweest voor controle, alles was goed, ik moet mij over 3 maanden weer melden voor
Lees verder