december, 2019

Notice: Undefined variable: _schema_organizer in /home/crmmanne/public_html/wp-content/plugins/eventON/includes/calendar/class-calendar-event-structure.php on line 255

2019vri13dec20:00Concert in kerstsfeer20:00 Groote Kerk Maassluis, Kerkplein 2, MaassluisCategorie:Concert

Informatie

Op vrijdagavond 13 december 2019 vindt in de Groote Kerk te Maassluis het jaarlijkse concert bij kaarslicht plaats. Het begint om 20.00 uur. Regelmatig wordt ons koor voor dit kerstconcert uitgenodigd. Dat is ook dit jaar weer het geval. CRM zal onder andere het door Aldert Fuldner gecomponeerde Kerstoratorium ten gehore brengen. Medewerking wordt verleend door de sopraan Seajeong Kim. Organist is Aarnoud de Groen die zowel het koor als de samenzang zal begeleiden en een orgelsolo ten gehore zal brengen. De toegangsprijs is slechts € 10. Kaarten kunt u nu al reserveren via evenementengrootekerk@gmail.com.

Groote Kerk Maassluis

Kerkplein 2, Maassluis

Comments are closed.

Wordt nu lid!

CRM Mannenkoor is altijd op zoek naar nieuwe leden. Vul onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Voor meer informatie over het lidmaatschap kunt op deze pagina terecht.
U kunt de contributie betalen per maand/kwartaal/half jaar/jaar (omcirkelen wat van toepassing is) door (periodieke) overschrijving/telebankieren op rekening NL26 INGB 0000 5939 68 t.n.v. CRM Den Haag.