Opgericht: 25 november 1927
Daal en Bergselaan 50a
2565 AE Den Haag
Route klik hier
AanmeldingKom eens langs of klik hier voor het aanmeldingsformulier
DirigentAldert Fuldner
BegeleiderAarnoud de Groen Website: klik hier
SecretarisMiel Bregman
Prinses Amaliastraat 24
2731 HC Benthuizen
E-mailadresinfo@crmmannenkoor.nl
De bergkerk

CRM treedt regelmatig naar buiten toe op en probeert dan gelijktijdig door middel van reclame in de concertprogramma’s of met flyers nieuwe leden voor het CRM te interesseren. Jaarlijks geeft het CRM eigen concerten, bijvoorbeeld een Voor- en/of Najaarsconcert en het traditionele Kerstconcert. Daarnaast verleent het CRM op uitnodiging of op eigen verzoek regelmatig medewerking aan concerten van andere koren elders in het land, terwijl ook meerdere malen per jaar wordt meegewerkt aan een kerkelijke eredienst. In het verleden maakte het CRM concertreizen naar o.a. Duitsland, Engeland en Wales, Canada en de VS, Wenen, Boedapest, Parijs, Londen en onlangs nog naar Luxemburg en Berlijn. Kortom: de uitstekende pers en lovende kritieken van de grote concertreizen naar o.a. Canada en Amerika trokken potentiële koorleden naar het CRM.

CRM Nieuwsbrief en websiteCRM geeft maandelijks een Nieuwsbrief uit, behalve in de zomermaanden. Wilt u actief meewerken aan de totstandkoming daarvan of wilt u zelf iets schrijven, schroom dan niet om contact te zoeken met de eindredacteur of het bestuur.

Vragen
Heeft u vragen, opmerkingen en/of suggesties over ons koor of deze website, dan kunt u altijd terecht bij één van de bestuursleden of klik hier voor het verzenden van een e-mail.