CRM wensen…..

Helaas in deze maand geen Concerten en geen repetities vanwege een nieuwe golf Corona. De gezondheid staat voor op, dus heeft het Bestuur moeten besluiten naast het Kerstconcert ook de Nieuwjaarsreceptie af te lasten.

Wij wensen dat u zelf gezond door deze donkere dagen komt.

Onze voorzitter schreef:

SAMEN zullen we ons mooie koor door deze toch wel moeilijke tijd moeten loodsen!

In het vertrouwen een mooi jubileumjaar tegemoet te gaan willen we zo snel mogelijk de liederen instuderen om de jubileum-CD gereed te hebben. Voor degenen die tegenslagen dit jaar hebben gekend, hoopt hij:

Dat zij troost mogen vinden in de liederen die wij zingen. Liederen die in deze verdrietige omstandigheden, zoals een koorlid zei “een bijzondere dimensie krijgen”. Wij denken in het bijzonder aan hen.

Als je het afgelopen jaar overdenkt zijn er zorgen over hoe de toekomst er uit zal zien. Toch hoeven wij niet zonder hoop te leven. Het Kerstkind geboren in Bethlehem, HET teken van Hoop!

Laten we daarom moedig en vol vertrouwen voortgaan, werkend in de wijngaard.

Gaande weg Hem tegemoet.

U en die u dierbaar zijn, gezegende Kerstdagen en een gelukkig 2022.

Huub A. van der Meer

Aanbevolen nieuwsberichten