CD's

CD's opgenomen door:Grammofoonplaten en CD’s

Discografie
Op 24 oktober 1957 is de eerste grammofoonplaat van ons koor opgenomen. Een 45-toerenplaat(je) met vier nummers erop: de psalmen 150 en 142 en de gezangen 174 en 136. De gezangen kwamen uit de hervormde bundel van 1937 en waren bewerkingen van CRM-dirigent Jan van der Waart en het Bätzorgel in de Ronde Lutherse Kerk te Amsterdam werd bespeeld door Feike Asma. Het horen van dit plaatje, en dan vooral Vaste Rots heeft destijds menigeen doen besluiten bij CRM te gaan zingen!
Diezelfde dag is nog een plaatje opgenomen Ere zij God, de eerste CRM-opname met kerstmuziek. Hier werkte ook het andere koor van Jan van der Waart aan mee, het Christelijk Zangkoor Sursum Corda, ook met Feike Asma.
Het was blijkbaar een productieve dag want een derde plaat met twee nummers is toen opgenomen met de naam: Geestelijke muziek.

Lees alles over de CRM-discografie in het menu Informatie-Historie ‘CRM-geschiedenis’.

De kwaliteit en de veelzijdigheid van CRM Christelijk Residentie Mannenkoor kunt u beluisteren op hieronder genoemde, nog leverbare CD’s.

Bestellen
U kunt CD's bestellen door het verschuldigde bedrag + verzendkosten, over te maken op:
IBAN NL73INGB 0004 0017 02  t.n.v. CRM Den Haag o.v.v. titel of nummer van de CD(‘s) en uw naam, adres, postcode en woonplaats. Na ontvangst hiervan zorgen wij ervoor dat u de CD(‘s) per omgaande in uw bezit krijgt.

De prijs van 80 jaar CRM bedraagt € 5,00, die van Celebration of Hope € 10,00.
Dit bedrag is exclusief € 2,50 verzendkosten voor 1 CD. Voor twee CD's komt er € 3,75 verzendkosten bij.

Verschenen CD's die besteld kunnen worden zijn:

85 jaar CRM (Celebration of Hope)

Met medewerking van:
C.G.K. "Songs for you" uit Beverwijk
Orkest "L' Orchestra Particolare"
Dirigent: Aldert Fuldner
Vleugel: Arthur Postma
Orgel: Aarnoud de Groen

1.  Komt allen tezamen
2.  Nachtelijk duister
3.  Nun sei uns wikommen
4.  Mary’s boy child